Gezondheidscentrum Korte Akkeren

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur

Nieuws

Een nieuwe uitstraling voor het gezondheidscentrum!

Een nieuw logo, een nieuwe website en nieuwe wegwijzers in het gebouw.

Wij zijn heel trots op de gloednieuwe uitstraling van ons gezondheidscentrum! Graag presenteren we ons nieuwe logo en onze nieuwe website. Ook laten we je graag de nieuwe wegwijzers in het gebouw zien. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd.

De website

De website heeft een nieuwe, frisse en moderne uitstraling gekregen. We vinden het belangrijk dat de website goed bruikbaar is voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Daarom hebben we aan sommige dingen extra veel aandacht besteed.

  • Zorgaanbod: informatie over de zorgpraktijken is makkelijk te vinden. Op de homepage zie je direct welke praktijken er zijn in het centrum.
  • Leesbaar: de teksten zijn geschreven in begrijpelijke taal. De teksten en de zinnen zijn niet te lang.
  • Overzichtelijk: de informatie is zo veel mogelijk in één oogopslag te zien. Je hoeft weinig naar beneden te scrollen.
  • Toegankelijk: op de website kun je informatie vinden over de voorzieningen in het gebouw. Bijvoorbeeld over toegang voor mindervaliden en over parkeren. Dit kun je lezen onder het kopje Contact.
  • Kleuren: De kleuren van de praktijken zijn op de website hetzelfde als in het gebouw. Bijvoorbeeld: de bordjes op de begane grond zijn geel. De praktijken die op de begane grond zitten krijgen op de website ook de gele kleur.

Het logo

Het nieuwe logo is opgebouwd uit blokjes met nieuwe, frisse kleuren. De blokjes staan voor de verschillende praktijken in het gezondheidscentrum. Samen vormen de blokjes een wit kruis in het midden. Het kruis symboliseert hoe de zorgpraktijken samen één geheel vormen.

Een leuk weetje: de kleuren in het logo zijn gebaseerd op de glas-in-lood ramen in het gebouw.

 


De wegwijzers

In het gebouw vind je vanaf nu ook nieuwe wegwijzers. Ook in de nieuwe wegwijzers zijn de drie kleuren uit het logo terug te zien. Elke verdieping heeft een eigen kleur gekregen.

Informatiescherm

Wanneer je binnenkomt in het gebouw loop je direct tegen de eerste wegwijzer aan: het informatiescherm met alle zorgpraktijken erop. Hierop zie je welke praktijk op welke verdieping zit.



Bordjes

In het gebouw heeft elke verdieping een eigen kleur gekregen. Deze kleuren zie je terug op het informatiescherm en op de bordjes in het gebouw.

  • De bordjes op de begane grond zijn geel.
  • De bordjes op de eerste verdieping zijn rood.
  • De bordjes op de tweede verdieping zijn blauw.

Bordje verpleegkunde  Bordje wondzorg

Alle kamers hebben een duidelijk nummer gekregen en een nieuw bordje met de praktijk die er zit.


Grote cijfers

Er zijn drie grote cijfers opgehangen op de verdiepingen: 0, 1 en 2. Zo is het altijd duidelijk op welke verdieping je bent. Je vindt de cijfers naast of tegenover de lift.

Cijfer0  Cijfer1  Cijfer2

 

Bedankt!

Onze grote dank gaat uit naar Daniel en de medewerkers van Exedo en Repand voor al hun creativiteit bij het ontwerpen en maken van de website, het logo en de bewegwijzering. Daarnaast bedanken we ook Loo Van Eck voor hun deskundigheid in het hertalen van de teksten voor deze website.

 HartjeRood HartjeGeel HartjeBlauw

Alle nieuwsberichten